Tekenen is leuk met Caran d'Ache

Een voormiddagreeks met Marc De Vos

volzet
vr 21/02/2020 - za 09/05/2020

Marc De Vos is beeldend kunstenaar
Activiteit i.s.m. Caran d’Ache

Deze door Caran d’Ache gesponsorde cursus is bedoeld voor alle mensen die NOG NIET hebben deelgenomen aan een initiatiecursus van Caran d’Ache.

In deze cursus leer je hoe gevarieerd het juist gebruiken en combineren van de potloden wel is. De succesvolle tentoonstelling in het najaar van 2019 liet dit overduidelijk zien.

Je krijgt de beschikking over het klasmateriaal, papier en tekening inbegrepen!
Je hoeft zelf dus niets mee te brengen! Aldus kan je jezelf volledig concentreren op de aangeleerde technieken voor zowel het kleurpotlood, alsook het grafietpotlood.

Caran d’ Ache zorgt er niet alleen voor dat de inschrijving mogelijk is aan een zeer democratische prijs, maar ook wordt door hen het klasmateriaal ter beschikking gesteld.

Ik heb een opleiding genoten als karikaturist en striptekenaar aan het Sint-Lucas te Gent.  Ook mijn 26-jarige ervaring in de reclamewereld zorgt ervoor dat het potlood voor mij geen geheimen meer kent. Ik leer jou om op een correcte respectvolle manier met dit prachtige materiaal om te gaan en er grensverleggende resultaten mee te behalen.

Prijzen
cursusbijdrage : € 55
Extra

Plaats: lokaal 23

10 vrijdagen van 9 tot 12 uur
21 februari, 6-13-20-27 maart, 3-24 april, 8-15-29 mei

Cursuscode: PL2020V44
Inschrijven bij de docent vanaf 2 februari (tijdens de opendeurdag) van 13 tot 18 uur