Thais koken - hoofdgerechten - nieuwe recepten

Een voormiddagreeks met Katesiri Klangkan

za 03/10/2020 - za 17/10/2020

Deze kookreeks leert op een duidelijke manier hoe je enkele populaire Thaise gerechten -van grote klasse tot streetfood- kunt bereiden.

Menu:
Dag 1: Hangle curry met kip (Thai curry uit het noorden) – Krokant spek met kurkuma
Dag 2: Roergebakken inktvis met gele curry – Thaise groentesoep (Kaeg Liang)
Dag 3: Gegrilde rundsalade met citroengrasdressing – Thaise kokosmelksoep met scampi

Prijzen
cursusbijdrage : € 40
Extra

Meebrengen: keukenhanddoek, snijplank en scherp mes, keukenschort, pen en papier, enkele bewaardoosjes om eventuele restjes mee te nemen.
Kost ingrediënten: In totaal 21 EUR te betalen aan de begeleiding bij de 1e les

Plaats: lokaal 26

3 zaterdagen van 9 tot 12 uur
3-10-17 oktober
Nieuwe cursisten komen op het secretariaat inschrijven op zaterdag 19 september tussen 10 en 12 uur.

Cursuscode: FI2020N73